فهرست مطالب

Reproductive BioMedicine - Volume:18 Issue: 6, Jun 2020

International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:18 Issue: 6, Jun 2020

  • 100 صفحه،
  • تاریخ انتشار: 1399/04/15
  • تعداد عناوین: 8
|
  • صفحات 395-406
    مقدمه

    برای زنان مبتلا به خون ریزی و تهدید به سقط برای تایید زنده بودن جنین سونوگرافی انجام می شود. اما با این حال 10-15 درصد این جنین ها در نهایت از بین می روند. هنگامی که سونوگرافی زنده بودن جنین را تایید می کند، بهتر است بین زنان با پیش اگهی خوب و زنان با پیش آگهی بد تمایز قایل شد.

    هدف

    هدف پژوهش حاضر تعیین ارزش پیشگویی کننده ی پروتئین پلاسمای A مرتبط با بارداری در ارتباط با تشخیص موارد از دست رفتن جنین بود.

    موارد و روش ها

    مقالات چاپ شده در پایگاه های الکترونیکی انگلیسی شامل Web of Science, PubMed, MEDLINE, Scopus و پایگاه های فارسی شامل ISC, Magiran, and IranMedx  تا اردیبهشت 98 مورد جستجو قرار گرفتند. ساز و کار جستجوی مقاله ها به طور عمده با استفاده از کلید واژه های معتبر و مبتنی بر MeSH شامل کلید واژه ی پروتئین پلاسمای A مرتبط با بارداری و معادل انگلیسی آن با استفاده از AND و همچنین با استفاده از کلید واژه های فارسی، از دست رفتن جنین، مرگ جنین، سقط بود. استخراج داده ها توسط دو نفر در فرمی از پیش تهیه شده انجام شد و کیفیت مقالات با استفاده از ابزار Newcastle-Ottawa بررسی گردید. متا آنالیز با استفاده از نرم افزار CMA/2.0 و Meta-Disc صورت گرفت.

    نتایج

    تعداد 16 مطالعه وارد مطالعه شدند و از این بین هشت مطالعه برای متاآنالیز واجد شرایط بودند. تمام مطالعات دارای کیفیت بالا و متوسط بودند. تجزیه و تحلیل با نمودار انباشت نشان داد میزان حساسیت تست 57% (فاصله اطمینان 95%: 63-53%)، ویژگی 83% (فاصله اطمینان 95%: 85-80%)، نسبت احتمال مثبت 52/3% (فاصله اطمینان 95%: 7/5-44/2%)، نسبت احتمال منفی 54/0% (فاصله اطمینان 95%: 79/0-37/0%) و نسبت شانس تشخیصی 95/6% (فاصله اطمینان 95%: 50/13-58/3%) بود.

    نتیجه گیری

    PAPP-A نمی تواند به صورت روتین برای پیش بینی از دست دادن جنین توصیه شود و همچنان نیاز به تحقیقات بیشتر با ترکیب بیومارکرهای دیگر وجود دارد.

    کلیدواژگان: پروتئین پلاسمای A مرتبط با بارداری، از دست رفتن جنین، بارداری، مرور سیستماتیک
  • صفحات 407-414
    مقدمه

    ارتباط بین مورفولوژی جفت و پیامد بارداری های عارضه دار شده با دیابت شیرین در مقایسه با بارداری های سالم ناشناخنه است. شناسایی اختلاف قابل ملاحظه در بارداری های همراه با دیابت باداری در مقایسه با بارداری های سالم به وسیله ارزیابی مورفولوژی، می تواند منجر به استفاده از پارامترهای سونوگرافیک جفت در دوران بارداری جهت پیش بینی پیامد بارداری گردد.

    هدف

    لذا مطالعه حاضر با هدف تعیین ارتباط gross morphology جفت و بند ناف با پیامد بارداری در زنان مبتلا به دیابت بارداری در مقایسه با بارداری سالم انجام شد.

    مواد و روش ها

    این مطالعه به صورت case-control در دو مرکز ارجاعی پریناتالوژی در تهران بین مارچ 2017 و نوامبر 2018 انجام شد. 60 خانم با دیابت بارداری که به وسیله ی رژیم یا انسولین کنترل شده بودند و 60 خانم بدون دیابت بارداری در این مطالعه شرکت کردند. جمعیت مورد مطالعه از بین خانم هایی انتخاب شد که مراقبت های بارداری و زایمان خود را در مراکز ما انجام داده بودند. داده ها از روی پرونده بیماران و نیز اندازه گیری پارامترهای جفت و نوزاد بعد از تولد جمع آوری شد. دیابت بارداری با یکی از تست های 75 گرمی یا 100 گرمی تحمل گلوکز تشخیص داده می شد. پارامترهای جفت، خصوصیات بند ناف و پیامدهای نوزادی در دو گروه با هم مقایسه شدند.

    نتایج

    وزن جفت، تعداد لوب ها، ضخامت، وزن جفت نسبت به وزن نوزاد، محل اتصال بندناف، طول بند ناف، شاخص پیچش و قطر بند ناف بین دو گروه مشابه بود. وزن نوزاد، بستری در NICU، ABG، و نمره ی آپگار نیز بین دو گروه دیابت خوب کنترل شده و سالم مشابه بود.

    نتیجه گیری

    مطالعه نشان داد از نظرمورفولوژی جفت و بند ناف و پیامد بارداری در زنان مبتلا به دیابت بارداری خوب کنترل شده در مقایسه با بارداری سالم اختلافی وجود ندارد.

    کلیدواژگان: جفت، بندناف، دیابت بارداری
  • صفحات 415-424
    مقدمه

    استرس اکسیداتیو شرایطی است که در آن عدم تعادل بین مولکول های پروکسیدانت و آنتی اکسیدانت ها وجود دارد. ثابت شده که این شرایط در سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) نقش دارد.

    هدف

    هدف ما در این مطالعه مقایسه فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز (GPX) و گلوتاتیون ردوکتاز (GR) و سطوح گلوتاتیون (GSH) در سرم و مایع فولیکولی مربوط به نخستین فولیکول استخراج شده و تاثیر آن بر کیفیت همان تخمک و جنین حاصل از آن، در خانم های مبتلا به PCOS کاندید لقاح مصنوعی بوده است.

    مواد و روش ها

    این مطالعه بصورت مقطعی روی 80 جفت نمونه خون و مایع فولیکولی مربوط به نخستین فولیکول از خانم های مبتلا به PCOS در مرکز ناباروری بیمارستان مادر و کودک غدیر انجام شد. اولین تخمک و جنین حاصل از آن در آزمایشگاه بر اساس کیفیت طبقه بندی شدند. ارتباط بین میانگین میزان فعالیت GPX و GR و سطوح GSH در سرم و مایع فولیکولی و کیفیت سلول ها به وسیله روش Paired-t-Test مقایسه شدند.

    نتایج

    53 (25/66%) فولیکول استخراج شده حاوی تخمک با کیفیت MII، 17 (25/21%) عدد حاوی تخمک MI و 10 (5/12%) فولیکل حاوی جرمینال وزیکل بودند. بدنبال انجام لقاح مصنوعی 42 (5/52%) جنین درجه I و 11 (75/13%) جنین درجه II تولید شد. میانگین سطوح تمام آنتی اکسیدان های اندازه گیری شده در مایع فولیکولی بطور معنی داری بیشتر از سرم بود. همچنین میانگین سطوح تمام آنتی اکسیدان های اندازه گیری شده در مایع فولیکولی مربوط به   فولیکول های حاوی تخمک با کیفیت MIΙ بطور معنی داری بیشتر از فولیکول های حاوی تخمک هایی با کیفیت ضعیفتر بود. میانگین میزان فعالیت GPX و سطوح GSH در سرم و مایع فولیکولی مربوط به جنین های درجه I بطور معنی داری بیشتر از جنین های ضعیفتر بود. ارتباط مستقیمی بین مایع فولیکولی و سرم از این نظر وجود داشت.

    نتیجه گیری

    فعالیت سیستم آنتی اکسیدان های وابسته به گلوتاتیون در مایع فولیکولی مربوط به تخمک ها و جنین های با کیفیت بالاتر، بیشتر است.

    کلیدواژگان: لقاح مصنوعی، گلوتاتیون، آنتی اکسیدان، تخمک، جنین
  • صفحات 425-438
    مقدمه

    روش های کمک باروری با استفاده از سه والد ظاهرا در بهبود کیفیت تخمک ها نقش بسزایی دارند. 

    هدف

    این مطالعه مورد-شاهدی تلاش دارد به منظور بهبود کیفیت، بلوغ و باروری تخمک های NSN-GV فرسوده انسانی، نتایج حاصل از چهار روش پیشرفته سه-والدی انتقال ژرمینال وزیکل (GVT)، انتقال اووپلاسم همزمان (sOT)، انتقال اووپلاسم ناهمزمان با استفاده از تخمک های فریز شده (MII (caOT و انتقال اووپلاسم ناهمزمان با استفاده از تخمک های دورریز (MII (waOT را مورد مقایسه قرار دهد.

    مواد و روش ها

    تخمک های NSN-GV فرسوده انسانی از اهداکنندگان، دریافت گردیده است. چهار تکنیک مورد استفاده به منظور بازسازی این تخمک های NSN GV فرسوده، روش هفتاد و دو تخمک انتخاب شده به پنج گروه تقسیم شدند: گروه A (GVT) گروه (B (sOT گروه (C (caOT گروه (D (waOT) و گروه E (کنترل). پس از انجام این تکنیک ها، تلفیق موفق، MI، MII، لقاح، تسهیم، مراحل دو، چهار و هشت سلولی جنینی و میزان بقاء در پنج گروه مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت.

    نتایج

    درGVT ، هیچ یک از تخمک ها تلفیق نشدند. درsOT ، همه تخمک ها تلفیق شده، 20 تخمک به مرحله MI و14 تخمک به مرحله MII رسیدند. در پی آن 8 تخمک لقاح یافته، 6 عدد به مرحله تسهیم و به ترتیب 5، 4 و 3 عدد به مرحله 2-سلولی، 4-سلولی و 8-سلولی رسیدند. در caOT، همه تخمک ها تلفیق شده، همه تخمک ها به مرحله MI و 8 تخمک به مرحله MII و لقاح رسیدند. 6 عدد به مرحله تسهیم و به ترتیب 6، 5 و 5 عدد به مرحله 2-سلولی، 4-سلولی و 8-سلولی رسیدند. در waOT، همه تخمک ها تلفیق شده ,و به ترتیب 5 و 3 تخمک به مرحله MI و MII رسیدند. در پی آن فقط یک تخمک لقاح یافت، سپس به مرحله تسهیم و 4-سلولی رسید. در گروه کنترل، بترتیب 6 و 2 تخمک به مرحله MI و MII رسیدند. در پی آن فقط یک تخمک لقاح یافت، که در مرحله زیگوت متوقف گردید. همچنین در مقایسه میزان بقای 4 گروه مشاهده شد که روش caOT در مقایسه با  sOT(04/0 =p)، waOT (002/0 =p) و گروه کنترل (001/0 =p) بیشترین میزان بقا را دارد.

    نتیجه گیری

    داده ها نشان دادند که ظاهرا روش caOT نسبت به روش های sOT،waOT ، GVT و گروه کنترل، ظرفیت رشد تخمک های NSN-GV فرسوده انسانی را بیشتر تغییر داد.

    کلیدواژگان: تکنیک های کمک باروری، تکنیک بلوغ آزمایشگاهی تخمک، تکنیک انتقال هسته، تخمک، اهدای تخمک
  • صفحات 439-448
    مقدمه

    پارگی زودرس کیسه آب (PROM) به عنوان یک مشکل زنان زایمان شناخته می شود که مکانیزم آن هنوز به روشنی شناخته نشده است. آپوپتوزیس به عنوان یک عامل کلیدی در این مکانیزم در نظر گرفته می شود که از طریق مسیرهای وابسته و غیر وابسته به کاسپاز عمل می کند. فرضیه نقش کاسپاز 3، فاکتور تحریک کننده آپوپتوز (AIF) و سلول های بی لنفوم 2 ضد آپوپتوزی (Bcl-2) در PROM وجود دارد.

    هدف

    بررسی نقش مسیرهای آپوپتوز وابسته و غیر وابسته به کاسپاز در پارگی زودرس کیسه آب.

    مواد و روش ها

    این مطالعه مورد شاهدی بر روی 42 زن حامله با سن حاملگی بین 20 تا 42 هفته انجام شد. شرکت کنندگان به گروه مورد با PROM و گروه شاهد بدون PROM تقسیم شدند. غشای کیسه آب بلافاصله بعد از زایمان جمع آوری شد و نمونه ها از محل پارگی کیسه آب انتخاب شدند. آزمایش ایمونوهیستوشیمیایی برای تشخیص بیان کاسپاز 3، AIF و Bcl-2 انجام شد.

    نتایج

    بیان کاسپاز 3 و AIF به طور معنی داری در گروه مورد افزایش یافته بود در حالیکه بیان Bcl-2 به طور معنی داری در این گروه کاهش یافته بود.

    نتیجه گیری

    بیان بالای کاسپاز 3 و AIF و همچنین بیان پایین Bcl-2 به عنوان ریسک فاکتورهای PROM بودند. بنابراین واضح است که مسیرهای وابسته و غیر وابسته به کاسپاز در مکانیزم PROM نقش دارند.

    کلیدواژگان: نارس، غشایی، آپوپتوز، کاسپاز، بارداری
  • صفحات 449-464
    مقدمه

    پرده آمنیون نقش مهمی را در حفظ یک حاملگی سالم بازی می کند. سلول های اپیتلیال پرده آمنیوتیک انسانی از مهمترین جمعیت های سلولی پرده آمنیون است که ویژگی های ایمونومدولاتوری یا تعدیل سیستم ایمنی از خود نشان داده است.

    هدف

    بررسی اینکه مجاورت سلول های اپیتلیال پرده آمنیوتیک انسانی با مونوسیت ها به تولید سلول های دندریتیک تولروژنیک منجر می شود.

    مواد و روش ها

    سلول های اپیتلیال پرده آمنیوتیک از حاملگی نرمال استخراج شد. از منوسیت های خون محیطی با روش MACS (سورتینگ سلولی) با آنتی CD14 جدا شد. منوسیت های تخلیص شده در حضور اینترلوکین 4 و فاکتور محرک کلونی گرانولوسیت- مونوسیت در پلیت های ترانس ول به منظور تمایز به سمت سلول های دندریتیک نابالغ و بالغ در حضور و عدم حضور لیپوپلی ساکارید کشت داده شدند. بررسی ایمنوفنوتیپ سلول های دندریتیک حاصل توسط فلوسایتومتری و سایتوکین های تولید شده توسط الیزا انجام شد. بررسی عملکرد سلول های دندریتیک حاصل توسط واکنش مختلط لوکوسیتی انجام شد.

    نتایج

    بیان مارکرهای سطحی, CD14, CD1a, CD80, CD86, CD40, HLA-DR and CD83، ترشح سایتوکین های IL12 و IL10، توانایی القای تکثیر لنفوسیت ها در واکنش MLR و القای تولید سلول های Treg در سلول های دندریتیک مشتق از مونوسیت بین دو گروه تست و کنترل (عدم حضور   سلول های اپیتلیال پرده آمنیون) اختلاف معنی داری نشان نداد.

    نتیجه گیری

    فاکتورهای ترشحی از کشت سلول های اپیتلیال پرده آمنیون قادر به القای تولید سلول های دندریتیک تولروژنیک نیستند. انجام بررسی های بیشتر جهت درک بهتر پیشنهاد می شود.

    کلیدواژگان: پرده آمنیوتیک، سلول های دندریتیک، جفت انسانی، تعدیل ایمنی، مونوسیت
  • صفحات 465-470
    مقدمه

    مدیریت بیماران با پاسخ تخمدانی ضعیف یک مسئله پیچیده و بحث برانگیز در زمینه طب باروری است.

    هدف

    هدف از این مطالعه استفاده از Dual Stimulation در یک سیکل قاعدگی در افراد با پاسخ ضعیف تخمدانی با علت ناشناخته در گروه 1 طبقه بندی POSEIDON، زیر گروه a2 و مقایسه نتایج ART بین تحریک تخمدان درفاز لوتیال و فولیکولار است.

    مواد و روش ها

    در این تحقیق مقطعی، 10 زن با سن کمتر از 35 سال، تعداد فولیکول آنترال بیشتر از 5 و آنتی مولرین هورمون بیش از 2/1 نانوگرم در    میلی لیتر وارد مطالعه شدند. همه شرکت کنندگان پروتکل آنتاگونیست معمولی را در فاز فولیکولار دریافت کردند و تنها سیکل هایی با تخمک برداشت شده زیر 4 عدد وارد مطالعه شدند. تحریک تخمدان در فاز لوتیال با تزریق گنادوتروپین یایسگی انسانی 300 (HMG) واحد در روز از روز اول پونکسیون شروع شد. هنگامی که فولیکول های غالب به قطر 14 میلی متر رسیدند، 25/0 میلی گرم در روز آنتاگونیست هورمون آزاد کننده گنادوتروپین تجویز گردید و زمانی که حداقل دو فولیکول با قطر متوسط 17 میلی متر مشاهده شد، 10000 واحد گنادوتروپین کوریونی انسانی تزریق و 36-34 ساعت بعد، پونکسیون انجام شد. سرانجام دو فاز لوتیال و فولیکولار، از نظر تعداد تخمک های برداشت شده، تعداد جنین های بدست آمده و میزان لقاح با هم مقایسه گردیدند.

    نتایج

    تعداد تخمک های بدست آمده (004/0 =p)، تخمک های بالغ (016/0 =p) و جنین ها (013/0 =p) در فاز لوتیال نسبت به فاز فولیکولار به طور معنی داری بیشتر بود. کیفیت جنین در دو مرحله مشابه بود.

    نتیجه گیری

    Dual Stimulation می تواند تعداد تخمک های بازیابی شده در POR های غیر منتظره را افزایش دهد.

    کلیدواژگان: Dual Stimulation، پاسخ تخمدانی ضعیف، طبقه بندی POSEIDON، فاز لوتئال، فاز فولیکولار، تحریک تخمدانی
  • صفحات 471-476
    مقدمه

    سل دستگاه تناسلی زنانه یکی از علل شایع نازایی ناشی از لوله های فالوپ مسدود شده و به طور دایمی آسیب دیده است.

    مورد

    در این مطالعه موردی، ما یک مورد بسیار نادر از سل سالپنژیت را در یک زن با علت مراجعه شکایت ناباروری، توصیف می کنیم. بیمار 10 سال پیش درمان ضد سل دریافت کرده بود. پس از آن در موسسه ما لقاح آزمایشگاهی و تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم، انجام شد. سپس، به علت هیدروسالپنکس دو طرفه، تحت درمان سالپنژکتومی لاپاروسکوپی قرار گرفت و جنین فریز شده منتقل شد که منجر به حاملگی و تولد یک کودک سالم شد.

    نتیجه گیری

    ما پیشنهاد می کنیم که لقاح آزمایشگاهی به همراه انتقال جنین فریز، درمانی برای سل لوله ای همراه با آندومتر پذیرا را فراهم می کند. سالپنژکتومی با روش لاپاروسکوپی قبل از انتقال جنین نقش مهمی در پیش بینی وقوع حاملگی در بیمار مبتلا به هیدروسالپنژیت به همراه سل دارد.

    کلیدواژگان: لقاح آزمایشگاهی، انتقال جنین، سل دستگاه تناسلی زنانه، سالپنژیت
|
  • Zahra Hadizadeh-Talasaz, Ali Taghipour*, Seyede Hoora Mosavi-Vahed, Robab Latifnejad Roudsari Pages 395-406
    Background

    For a woman with bleeding and threatened abortion, ultrasound scan is done to confirm the viability of the fetus; however, 10-15% of the embryos are eventually aborted. Distinguishing between women with good and poor prognosis can be a helpful approach.

    Objective

    This study aimed to review the predictive value of Pregnancy-associated Plasma Protein A (PAPP-A) in relation to the diagnosis of fetal loss.

    Materials and Methods

    The articles published in multiple databases including Web of Science, PubMed, MEDLINE, Scopus, and Persian databases such as ISC, Magiran, and IranMedx were searched for articles published until May 2019. MeSH terms was used for searching the databases including fetal loss OR pregnancy loss OR abortion OR miscarriage with the following word using AND; Pregnancy-Associated Plasma Protein-A OR PAPP-A. Two reviewers extracted data and recorded them in a pre-defined form and assessed the quality of articles using the Newcastle-Ottawa tool. Meta-analysis was done using the Comprehensive Meta-Analysis/2.0 software and MetaDisc.

    Results

    A total number of 16 studies were eligible for the qualitative data synthesis, out of which 8 studies were included in the meta-analysis. All studies had high and medium quality. The forest plot analysis showed a sensitivity of 57% (95% CI: 53-63%), a specificity of 83% (95% CI: 80-85%), a positive likelihood ratio of 3.52 (95% CI: 2.44-5.07), a negative likelihood ratio of 0.54 (95% CI: 0.37-0.79), and a diagnostic odds ratio of 6.95 (95% CI: 3.58-13.50).

    Conclusion

    PAPP-A cannot be recommended on a routine basis for predicting fetal loss and still further research with a combination of other biomarkers is required.

    Keywords: Pregnancy-associated plasma protein-A, Fetal loss, Pregnancy, Systematic review
  • Parichehr Pooransari, Atefeh Ebrahimi, Nataliya Nazemi*, Fariba Yaminifar, Zhila Abediasl Pages 407-414
    Background

    The relation of placental gross morphology and the outcome of pregnancies complicated with diabetes mellitus in comparison with healthy pregnancies is not known. Identifying significant differences in pregnancy outcomes in Gestational Diabetes Mellitus (GDM) and healthy pregnancies by the means of morphologic measurements can induce the use of antenatal ultrasonography of placental parameters to predict pregnancy outcomes.

    Objective

    This study aimed to evaluate the relationship between placental morphological parameters of the placenta and cord and the outcomes of pregnancies complicated with diabetes mellitus.

    Materials and Methods

    In this case-control study, which was conducted at two referral perinatology center in Tehran between March 2017 and November 2018, 60 pregnant women with GDM who were controlled with either diet or insulin as the case group and 60 pregnant women without GDM as the control group were enrolled. The study population were selected from patients who had their prenatal care and delivery in Mahdieh and Shohadaye Tajrish Hospital. The data was collected by taking sickness history, using data from patients files, and measuring of placental and newborn parameters after delivery. GDM was diagnosed either by 75 gr or 100 gr oral glucose tolerance tests. Placenta parameters, umbilical cord features, and newborn outcomes were compared between the two groups.

    Results

    Placental weight, diameter, number of lobes, thickness, placental weight to-newborn weight ratio, place of umbilical cord insertion, length, coiling, and diameter of the umbilical cord are similar in two groups. Newborn weight, NICU admission, ABG, and Apgar score are also the same in well-controlled GDM pregnancy and pregnancy without GDM.

    Conclusion

    Good controlled GDM causes no difference in placental gross morphology and pregnancy outcome compared to a healthy pregnancy.

    Keywords: Placenta, Umbilical cord, Gestational diabetes mellitus
  • Fatemeh Zal, Pardis Ahmadi, Maryam Davari, Fatemeh Khademi, Mojgan Akbarzadeh Jahromi, Zahra Anvar*, Bahia Namavar Jahromi Pages 415-424
    Background

    Oxidative stress and GSH-dependent antioxidant system plays a key role in the pathogenesis of polycystic ovary syndrome (PCOS).

    Objective

    We compared glutathione peroxidase (GPx) and glutathione reductase activities and reduced glutathione (GSH) levels in serum and follicular fluid (FF) of the first-retrieved follicle and their impact on quality of oocyte and embryo in PCOS women undergoing IVF.

    Materials and Methods

    This cross sectional study was conducted on 80 pairs of blood samples and FF of the first-retrieved follicle from PCOS women, at the Infertility center of Ghadir Mother and Child Hospital. The mean activity of GPx and GR, also GSH levels in the serum and FF were compared to the quality of the first follicle and resultant embryo.   

    Results

    Retrieved oocytes included 53 (66.25%) MII, 17 (21.25%) MI, and 10 (12.5%) germinal vesicles; after IVF 42 (52.50%) embryos with grade I and 11 (13.75%) with grade II were produced. The mean values for all three antioxidants were higher in the FF compared to serum (p < 0.001). Also all of the mean measured levels were significantly higher in the FF of the MII oocytes compared to that of oocytes with lower grades (p = 0.012, 0.006 and 0.012, respectively). The mean GPX activity and GSH levels were significantly higher in the serum (p = 0.016 and 0.012, respectively) and FF (p = 0.001 for both) of the high-quality grade I embryos.

    Conclusion

    GSH-dependent antioxidant system functions more efficiently in the FF of oocytes and embryos with higher quality.

    Keywords: In vitro fertilization, Glutathione, Antioxidant, Oocyte, Embryo
  • Sara Darbandi, Mahsa Darbandi*, Ashok Agarwal, Hamid Reza Khorram Khorshid, MohammadReza Sadeghi, Sandro C.Esteves, Pallav Sengupta, Sulagna Dutta, Zohreh Fathi, Hojjat Zeraati, MohammadMehdi Akhondi Pages 425-438
    Background

    The three-parent assisted reproductive technique may increase oocyte competence.

    Objective

    In this case-control study, the suitability of germinal vesicle transfer (GVT), synchronous ooplasmic transfer (sOT), asynchronous ooplasmic transfer using cryopreserved MII oocyte (caOT), and asynchronous ooplasmic transfer using waste MII oocyte (waOT) for maturation of the human-aged non-surrounded nucleolus germinal vesicle-stage (NSN-GV) oocyte were investigated.

    Materials and Methods

    NSN-GV oocytes were subjected to four

    methods

    group A (GVT), B (sOT), C (caOT) D (waOT), and E (Control). The fusion rates, MI, MII, ICSI observations and cleavage at 2-cell, 4-cell, and 8-cell stages were compared in the groups.

    Results

    In GVT, none of the oocytes fused. In sOT, all oocytes fused, 20 achieved the MI, 14 progressed to MII, 8 fertilized, 6 cleaved and 5, 4, and 3 achieved the 2-cells, 4-cells and 8-cells, respectively. In caOT, all oocytes fused and achieved the MI, 8 progressed to MII and fertilized, 6 cleaved and 6, 5, and 5 achieved the 2-cells, 4-cells, and 8-cells respectively. In waOT, all oocytes fused, 5 and 3 progressed to MI and MII, respectively, but only one fertilized, cleaved and reached a 4-cells stage. In group E, 6 and 2 oocytes progressed to MI and MII, respectively, and only one fertilized but arrested at the zygote stage. caOT had the highest survival rate when compared to sOT (p = 0.04), waOT (p = 0.002), and control (p = 0.001).

    Conclusion

    The caOT method was beneficial over sOT, waOT, and GVT in supplementing the developmental capacity of human-aged NSN-GV oocytes.

    Keywords: Assisted reproductive techniques, In vitro oocyte maturation techniques, Nuclear transfer techniques, Oocytes, Oocyte donation
  • Ketut Surya Negara*, Ketut Suwiyoga, Raka Sudewi, Nyoman Mantik Astawa, Gusti Nyoman Kamasan Arijana, Ketut Tunas, Tjokorda Gede Astawa Pemayun Pages 439-448
    Background

    Premature rupture of membrane (PROM) remains a problem in obstetrics, the mechanisms of PROM have not been clearly defined. Apoptosis is thought to play a key role in the mechanism, via caspase-dependent and caspase-independent pathways. Caspase-3, Apoptosis-inducing factor (AIF), and anti-apoptosis B-cell lymphoma 2 (Bcl-2) are hypothesized to be involved in PROM.

    Objective

    To determine the role of caspase-dependent and caspase-independent pathways in the mechanism of PROM.

    Materials and Methods

    This was a case-control study involving 42 pregnant women with gestational age between 20-42 wk. Participants were divided into the case group (with PROM) and control group (without PROM). Amniotic membranes were collected immediately after the delivery, and samples were taken from the site of membrane rupture. Immunohistochemical examination was done to determine the expression of Caspase-3, AIF, and Bcl-2.

    Results

    The expressions of Caspase-3 (OR = 9.75; 95% CI = 2.16-43.95; p = 0.001) and AIF (OR = 6.60; 95% CI = 1.48-29.36; p = 0.009) were significantly increased, whereas, Bcl-2 expressions (OR = 8.00; 95% CI = 1.79-35.74; p = 0.004) were significantly decreased in the case group.

    Conclusion

    High Caspase-3, AIF, and low Bcl-2 expression were the risk factors for PROM. Thus, it is evident that caspase-dependent and caspase-independent pathways are involved in the mechanism of PROM.

    Keywords: Premature, Membrane, Apoptosis, Caspase, Pregnancy
  • Bahare Keshavarzi, Meraj Tabatabaei, AmirHasan Zarnani, Fahime Ramezani Tehrani, Mahmood Bozorgmehr, Nariman. Mosaffa* Pages 449-464
    Background

    The amniotic membrane plays an important role in maintaining a healthy pregnancy. The main population cells from amniotic membrane include human amnion epithelial cells (hAECs) which have been shown to possess immunomodulatory properties.

    Objective

    The proximity of hAECs with monocyte leads to the generation of tollerogenic dendritic cells.

    Materials and Methods

    hAECs were obtained from normal pregnancy. Peripheral blood monocytes were isolated by anti-CD14 MACS method. Co-cultures of monocytes and hAECs were established in Transwell chambers supplemented with granulocyte-macrophage colony-stimulating factor (GM-CSF) and interleukin-4 (IL-4) in the absence and presence of lipopolysaccharide (LPS) to produce immature and mature DCs, respectively. Immunophenotyping of the obtained DCs was done through flow cytometry and the production of cytokines was measured by ELISA. Mixed leukocyte Reaction (MLR) was also performed for the functional assessment of DCs.

    Results

    Immunophenotyping of [hAECs - Immature DC (iDC)] and [hAECs - iDC] + LPS cells revealed that the expression of CD1a, CD80, CD86, CD40, HLA-DR, and CD83 markers showed no significant difference as compared with the control group (iDCs and mDCs alone). In the [hAECs-iDCs] + LPS cells, the percentage of CD14 cells at the ratio of 1:2.5 showed significant differences compared to the control group. The production of IL-10 and IL-12 showed no significant difference in any of the cultures as compared to the control groups. Also, co-cultured DCs did not inhibit proliferation of lymphocyte.

    Conclusion

    Our findings show that factors secreted from cultured hAECs are unable to generate of tollerogenic dendritic cells. To achieve a better understanding of other mechanisms more investigations are needed.

    Keywords: Amniotic membrane, Dendritic cells, Human placenta, Immunomodulation, Monocyte
  • Maryam Eftekhar, Banafsheh Mohammadi*, Parisa Khani, Maryam Mortazavi Lahijani Pages 465-470
    Background

    Poor ovarian response management is a complex and controversial issue in the field of reproductive medicine.

    Objective

    The aim of this study was to apply double stimulation in the same cycle in unexpected poor responders in POSEIDON classification group 1, sub group 2a and compare assisted reproductive technology outcomes between luteal phase and follicular phase ovarian stimulation.

    Materials and Methods

    In this cross-sectional study, 10 women with age < 35 yr, antral follicle count > 5, and anti-müllerian hormone > 1.2 ng/mL were enrolled. All participants received conventional antagonist protocol in the follicular phase and only the cycles with retrieved oocytes < 4 in this phase included. The luteal phase ovarian stimulation was initiated from the day of first oocytes retrieval by 300 IU of human menopausal gonadotropin / day. When dominant follicles amounted to 14 mm in mean diameter, 0.25 mg/day of gonadotropin-releasing hormone antagonist was initiated and 10,000 IU human chorionic gonadotropin was injected when at least two follicles with a mean diameter of 17 mm were observed. Oocyte retrieval was carried out 34-36 hr following human chorionic gonadotropin injection. Finally, a comparison was made between the two phase in terms of the number of retrieved oocytes as well as the number of obtained embryos and fertilization rates.

    Results

    Numbers of retrieved oocytes (p= 0.004), mature oocytes (p= 0.016), and embryos (p= 0.013) was significantly higher in luteal phase in compared with follicular phase. Quality of embryos was similar in two phases.

    Conclusion

    Double stimulation protocol can increase number of retrieved oocytes in unexpected PORs.

    Keywords: Dual stimulation, Poor responder, POSEIDON classification, Luteal-phase, Follicular phase, Ovarian stimulation
  • Firouzeh Ghaffari*, Shokouholsadat Miralaie, Zahra Chekini, Maziar Faridi Pages 471-476
    Background

    Genital tuberculosis is a common cause of infertility due to blocked and permanently damaged fallopian tubes.

    Case

     In this case report, we describe one extremely rare case of tuberculous salpingitis in a woman who presented with infertility. She received anti-tuberculosis (TB) treatment 10 yr prior. In vitro fertilization (IVF) and intracytoplasmic sperm injection were carried out in our institute. Then, she underwent a laparoscopic salpingectomy due to bilateral hydrosalpinx and a frozen embryo was transferred, which led to pregnancy and a healthy child.

    Conclusion

    It was concluded that IVF and frozen embryo transfer provides treatment for tubal TB with a receptive endometrium. Laparoscopic salpingectomy prior to embryo transfer plays a critical role in predicting the occurrence of a pregnancy in a patient with hydrosalpingitis attributed to TB.

    Keywords: In vitro fertilization, Embryo transfer, Female genital tuberculosis, Salpingitis